Barátnőjét akarta meglepni

Olajozott volt a mentés: pucéran szorult a mosógépbe a férfi

Barátnőjének szeretett volna meglepetést szerezni, de végül visszafelé sült el a jónak tűnő ötlet: pucéran bújt bele a férfi a mosógépbe, kifelé pedig már nem tudott mászni. Olajjal kenegették, hogy kicsússzon.

2014.01.06 14:17ma.hu

A mentőknek kellett kiszabadítaniuk egy 20-as éveiben járó fiatalembert a mosógépből, ahová önként mászott be, hogy meglepje a barátnőjét. Az ausztráliai Mooropna városban élő, de a sajtóban meg nem nevezett áldozat egy felültöltős gépbe bújt bele anyaszült meztelenül, és úgy várta, hogy barátnője hazaérjen. A meglepetés sikerült, de aztán ő maga még jobban meglepődött, mikor rájött, hogy nem tud kimászni a gépből. Végül kénytelenek voltak a segélyhívó számot tárcsázni, mire egy egész csapat tűzoltó, mentő és rendőr vonult ki.

A mintegy 20 percig tartó mentés teljesen olajozottan zajlott, szó szerint: olívaolajjal kenegették a férfit, hogy könnyebben ki tudják húzni őt a szűk helyről. "A játék félresikerült, az úr pedig nagyon zavarban volt" - mondta el a helyi sajtónak Michelle De Araugo őrmester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.