Elájult a rákbeteg nő

Beszorult a busz csomagtartójába, 25 km-t utazott így

Szigorú vizsgálatot indítottak egy brit busztársaságnál, miután egy rákbeteg nő a kórházi kezelésére utazva beszorult a csomagtartóba és senki nem vette észre, csak a következő városban.

2013.08.27 07:29ma.hu

25 kilométert utazott egy távolsági busz csomagtartójába zárva egy rákbeteg nő, miután a kórháznál kiszállva elájult és beszorult a raktérbe. A neve elhallgatását kérő középkorú nő, aki épp a kezeléséről igyekezett volna haza az angliai Ballyvaughanban lévő otthonába, egy kisebb csomaggal utazott, amit az előírásoknak megfelelően beszállás előtt a jármű csomagterébe tett. Amikor hazaért, megpróbálta kivenni a csomagját, ám egy nagyobb bőrönd elzárta az ő táskáját, ezért úgy gondolta, beljebb mászik és úgy próbálja a csomagját kiszabadítani.

Csakhogy pár pillanattal később elájult, és ezt senki nem vette észre, helyette a busz folytatta az útját Doolinba, ami 25 kilométerrel távolabb volt. Amikor végre megállt a jármű, a nő azt sem tudta, hol van, majd a buszvezetővel folytatott beszélgetés után sikerült megszervezni, hogy autóval visszavigyék a saját városába - adta hírül a Daily Mirror.

A Bus Eireann társaság vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, hogyan történhetett meg ilyesmi, miért nem vette észre senki, hogy a nő a csomagtartóban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.