Kiestek a székből a csavarok

Nyolc tűzoltó szerelte a széket: beszorult egy kutya

Nyolc tűzoltó összehangolt munkájának eredményeképp sikerült kiszabadítani egy kutyát egy székből, ami a tulajdonos alatt csuklott össze, fogságba ejtve az épp ott szunyókáló ebet.

2014.04.24 07:31ma.hu

Nyolc tűzoltóra volt szükség az angliai Ammanfordban, hogy sikerüljön szétszedni egy összecsukható kerti széket és kiszabadítani belőle Princesst, az igencsak szorult helyzetbe került kutyát. A corgi fajtájú eb épp a szék alatt szunyókált, amikor gazdája leült, a szék pedig olyan szerencsétlenül roggyant meg, hogy csapdába ejtette a kutyát.

Gazdája tovább súlyosbította a helyzetet, amikor megpróbálta a széket szétszedni, a csavarok ugyanis nem úgy jöttek ki, ahogy ő azt tervezte, így végül nem volt más lehetősége, mint felhívni a tűzoltókat, akik összehangolt munkával megmentették a kutyát.

"A tulajdonos megkönnyebbült, amikor kiszabadítottuk a kutyát, aki farkcsóválással jelezte, hogy szintén boldog" - mondta Jason Cadman, a mentésben részt vett csapat egyik tagja.

Fotó: Wikipedia (Képünk illusztráció!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.