Nem tudni, mit keresett a kenyérsütőben

Kenyérpirítóból szabadították ki a tűzoltók a férfi nemiszervét

Nem sikerült kideríteni, mert az áldozat sem mutatkozott túl bőbeszédűnek abban a kérdésben, hogy miért dugta a péniszét a kenyérsütőbe, de a tűzoltókra volt szükség a kiszabadításához.

2013.10.07 17:33ma.hu

A brit tűzoltók "A szürke 50 árnyalata" című könyv megjelenésének tulajdonítják, más magyarázatot legalábbis nem találtak arra, miért ugrott meg az elmúlt 3 évben azon háztartási balesetek száma, amelyekben az áldozatok kivétel nélkül szex közben lettek valaminek a foglyai - a legtöbbször csak a bilincs okozott problémát, amelynek menet közben valahogyan elkallódott a kulcsa, de hívták már őket olyankor is, amikor egy férfi legnemesebb szerve a porszívó csövébe szorult és egyedül nem tudta kiszabadítani onnan.

A fentiek azonban eltörpülnek a napokban Londonban történt eset mellett, amikor is egy kétségbeesett úriember azért tárcsázta a segélyhívót, mert a pénisze a kenyérpirító rabjává vált. Hogy hogyan jutott az eszébe épp oda dugni a családi ékszert, arra végül nem adott magyarázatot, de abban biztosak vagyunk, hogy arca a vörös 50 árnyalatában játszott, miközben a szakavatott segítség lehámozta róla az elektromos konyhai eszközt.

Fotó: freedigitalphotos.net

A tűzoltóság statisztikája szerint 2010 óta az alábbi kirívó, szorult helyzetbe került esetek történtek - melyek nem mindegyikéért okolható az erotikus botránykönyv, de jelentős részüknek köze van hozzá:

- 18-szor szabadítottak ki vécéülőkébe vagy bilibe szorult fejű gyereket
- ötször kellett aprítógépből kihúzni az áldozatok kezét
- 79-szer (!) veszett el a bilincs kulcsa szex közben
- 9-szer húztak gyűrűt a férfiak a nemiszervükre, amit aztán lefele már nem tudtak tolni
- négy esetben kellett turmixgépbe szorult kezeket kiszabadítaniuk a tűzoltóknak
- 19-szer ragadtak gyermekjátékok a kicsik ujjára, köztük Lego-kockák

A tűzoltóknak emellett ki kellett vonulniuk olyankor is, amikor egy gyermek feje a vasalódeszka rácsos részébe szorult, egy másik kiskorú a masszázsfotel rabja lett, volt, aki egy kémcsövet húzott túl szorosan az ujjára, és egy ízben a varrógép tűje alól kellett kiszabadítani egy ember ujját.

A hatóságok a most kilistázott esetek kapcsán ismételten felhívták a figyelmet, hogy ami nem megy, azt ne erőltessék, nevezetesen ha például egy gyűrű nehezen megy fel az ujjra, akkor lefele se fog könnyebben jönni, ellenben rengeteg pénzt és főként hasznos időt pazarolnak el, amikor a tűzoltóknak a tényleges vészhelyzetek helyett ilyesmire kell az erőforrásaikat fordítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.