Meddig tervezhették?

Ez van, amikor a tűzoltók unatkoznak

A filmek alapján bizonyára mindenki azt hiszi, hogy amikor épp egyetlen ház sem ég, a tűzoltók alvással, rejtvényfejtéssel, tévézéssel és hasonló unalmas dologgal ütik el az időt. Most leleplezzük az igazságot!

2014.04.18 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor az élet nagy dolgain gondolkozunk, viszonylag ritkán szerepel a témák között az a kérdés, hogy vajon mit csinálnak a tűzoltók, amikor épp nem tüzet oltanak. A válasz ugyanis teljesen nyilvánvalónak tűnik: alszanak, kártyáznak, tévéznek, szoktuk látni a filmekben is, miért gondolkozzunk hát rajta?

Pedig ha sejtenénk az igazságot... most egy orosz egység megmutatja, mivel ütik agyon az időt.Az biztos, hogy az unalomhoz semmi köze!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.