Tűzoltók kellettek a kiszabadításához

Csapdába ejtette a napozószék

Szokatlan riasztás futott be hétfőn az angliai tűzoltósághoz: egy idős asszonyt a saját napozószéke ejtett fogságba, meg sem tudott moccanni. Órákat töltött beszorulva a tűző napon.

2013.07.16 15:33ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A tűzoltókat kellett hívni egy 80-as éveiben járó asszonyhoz, akit a szomszédja fedezett fel igencsak szorult helyzetben: a nő alatt valahogyan összecsukódott a napozószék, ő pedig képtelen volt szétnyitni a szerkezetet. A nénit estefelé vette észre a szomszédja, de úgy tudni, egész nap ott kuporgott a tűző napon, ráadásul épp hétfőn, ami az eddigi meteorológiai jelentések szerint az év egyik legmelegebb napja volt az angliai Cornwall környékén.

A mentők este 10 körül értek a helyszínre és néhány mozdulattal kiszabadították az addigra már nagyon elcsigázott nőt, akit aztán megfigyelés céljából a kórházba szállítottak - számolt be a fura esetről a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.