Nem tudni, mit keresett ott

Tűzoltók mentették ki a kukába szorult fejét

Tűzoltókat kellett hívni ahhoz a férfihez, akinek a feje egy hatalmas szemétgyűjtő konténerbe szorult és onnan képtelen volt kiszabadulni.

2012.10.02 09:29ma.hu

Egy 1,2 méter magas, zárt tetejű szeméttároló konténerbe szorult egy 52 éves skóciai férfi feje, olyannyira rabul ejtette őt az utcai kuka, hogy végül tűzoltókat kellett hívni a kimenekítéséhez - persze csak a rendőrök után, majd a negyed órás kitartó küszködés végén kiszabadított áldozatot mentősök vitték kórházba, ellátandó a kisebb sérüléseit, amiket a kalandban sikerült szereznie.

A Daily Telegraph közlése szerint a férfi csak annyit mondott, hogy valamit keresett a szemetesben, de az nem derült ki, hogy mi volt az, mint ahogyan az sem, hogy végül megtalálta-e - a környékbeliek, akik között természetesen a történet futótűzként terjedt, úgy vélik: valószínűleg cigarettát próbált gyűjteni a konténerből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.