Gyorsétteremben ült bele a bébietetőbe a férfi

Kínos: rendőrök mentették ki az etetőszékbe szorult apukát

Kínos helyzetben találta magát a minap egy ír férfi, amikor ki tudja, milyen megfontolásból, egy gyermekeknek fenntartott etetőszékbe préselte be magát a gyorsétteremben.

2013.05.16 15:03ma.hu

A rendőrök siettek a segítségére a minap kora reggel egy felnőtt férfinak, aki reggelizni tért be az ír Cork városának egyik gyorséttermébe, ám az ott lévő tucatnyi üres szék helyett valami megmagyarázhatatlan okból ő úgy döntött, a bébi etetőszékbe préseli bele a hátsóját. Hogy mennyi időt töltött ott és mennyit evett közben, amitől megnőtt a feneke, arról nem szólnak a beszámolók, mindenesetre tény, hogy kifelé már nem tudott szabadulni a piciny ülésből.

Fotó: Twitter


Végül szégyenszemre nem volt mit tenni, beleegyezett, hogy a rendőröket értesítsék - áll a Mirror című brit lap beszámolójában. A sikeres mentőakció után büntetés megfizetése nélkül engedték útjára, az étteremlánc szóvivője pedig csak annyit fűzött az esethez: jól látható a figyelmeztetés, hogy a gyermekek ne használják felnőtt felügyelete nélkül az etetőszéket.

Az nem derült ki, hogy a felnőtt miért gondolta, hogy neki szabad használni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.