Tűzoltóknak kellett kivágniuk a bugyis nőt

Félmeztelenül szorult a szemétledobóba: a sminkkészletét mentette

Tűzoltókat kellett hívni egy nőhöz, akire hosszas várakozás után egy szomszédja talált rá: a lábaival kapálózott a szemétledobóban, egy szál pólóban.

2012.12.21 07:29ma.hu

Félmeztelenül, a lábaival kalimpálva találtak rá a szomszédok a kétségbeesett orosz nőre a társasház szemétledobójába szorulva, a tűzoltókat kellett hívniuk, hogy ki tudják onnan szabadítani. A 20 éves magnyitogorszki nő azért ugrott fejest a ledobóba, mert véletlenül kidobta a vadonatúj sminkkészletét, de erre csak a dobás pillanatában jött rá. "Azt hittem, csak egy üres zsákot dobok ki, de amikor rádöbbentem, hogy a teljes sminkkészletem benne van, nem akartam elengedni" - magyarázta később.

Szerencsétlenségére csak egy póló volt rajta, így nemcsak a bizarr helyzet miatt kellett szégyenkeznie, hanem azért is, amit a megmentésére érkező mentők - és előtte a szomszédok - láttak. "Szerencsétlenségére nem tudott kimászni és egészen addig nem is találtak rá, míg valaki épp arra nem járt a szemetet ledobni. Akkor látták meg, ahogy a félmeztelen alsóteste kikandikál" - mondta a tűzoltóság szóvivője.

A kiszabadításhoz a tűzoltóknak át kellett vágniuk az acél csúszdát, megmenekülésekor ő még mindig a sminktáskáját szorongatta - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.