A helyszínen felejtette a protézisét

Protkója miatt bukott le a feledékeny betörő

Megivott néhány üveg sört, aztán kivette a protézisét, hogy zavartalanul élvezhesse a fagyasztóból kilopott jégnyalókát - és ez lett a veszte a betörőnek, aki aztán a helyszínen felejtette a műfogsort.

2014.06.20 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Sokáig elmaradtak az otthoniak, ezért Justin Stansfieldnek bőven volt ideje meginni egy egész láda sört, amikor betört az angliai Mirfieldben egy házba a garázson át. Aztán a 38 éves betörő felfedezte, hogy a fagyasztóban ínycsiklandó jégnyalókák várnak a sorsukra, ő meg nem akarta tovább váratni a finomságot, annak is nekiesett. De mivel zavarta őt a protézise, azt kirakta a hűtőláda szélére, és amikor végre rászánta magát a távozásra, a műfogsorról teljesen elfeledkezett.

Így bukott le, bár kellett hozzá néhány nap, mire az 58 éves Steven Picklesnek feltűnt, hogy eltűnt a söre, helyette viszont egy fogsorral több van a garázsában a szükségesnél. Rögtön átadta a protkót a rendőrségnek, ahol így már nem volt nehéz rábizonyítani a betörést és a lopást Stansfieldre. Mint kiderült, a heroinfüggő férfi más házakba is betört a környéken, köztük egy nyugdíjashoz, akit alvása közben sikerült megzavarnia, de a görbebot meglengetése menekülésre késztette. Kihallgatásakor azt mondta, hogy a május 19-i eseményekről csak homályos emlékképei vannak, viszont lesz ideje gondolkozni rajtuk, mert most 16 hónapig biztosan börtönben fog ülni - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.