Drognak nézhette a betörő a hamut

Betört a házba és elszívta a halott asszony hamvait

Feléledt a harci szellem egy Vietnamot is megjárt veteránban, miután felfedezte, hogy betörtek az otthonába és megbecstelenítették a halott felesége maradványait: "újra harcolni akartam" - mondta.

2014.08.04 10:29ma.hu

"Újra harcolni akartam" - jegyezte meg a vietnami veterán, miután a barátaival töltött idő után hazatérve felfedezte, hogy betörtek a házába és elloptak legalább 15 tételt, köztük egy horgászbotot, egy kést és egy láncfűrészt is, de ami a legjobban fáj Phillip McMullennek, az a felesége hamvainak meggyalázása. Az alabamai Citronellben élő férfi a FOX10 Newsnak adott interjújában a következőket mondta: "Kifosztották a házat, megpróbálták feltörni a fegyvertárolót, ami nem sikerült nekik, aztán levették a feleségem hamvait a ravatalról és szétszórták, úgy nézett ki, mintha megpróbálták volna elszívni egy részét, vagy ilyesmi."

"Nehéz szavakba önteni, újra harcolni akartam, pedig nem szeretek harcolni" - mondta az idős férfi, aki 22 évig élt házasságban Christine-nel. Most csak abban bízik, hogy az igazságszolgáltatás utoléri a betörőt. A Mobile megyei seriff is "borzalmasnak" nevezte a betörő tettét, és azt mondta, hogy amennyiben beigazolódik, hogy a betörő babrálta meg az urnát, akkor a betörés mellett a halottgyalázásért is felelnie kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.