Zuhanyzott, evett és elaludt

Ki evett a kásámból? Ki ült a székemre? Ki...? - Hát a betörő!

Tiszta Hófehérke-sztori: a fiatal, csinos, szőke lány betört egy házba, ott leült egy székre, evett a kásából, használta a zuhanyzót, aztán befeküdt valakinek az ágyacskájába, míg rá nem találtak a hazaérkezők.

2014.06.24 13:29ma.hu

Úgy érezhette magát a hazaérkező floridai lakástulajdonos, mintha a Hófehérke című mese kellős közepébe csöppentek volna. Amikor szombaton belépett a házába, csak néztek döbbenten egymásra az ismeretlen szőke lánnyal, miközben a házigazdának kérdések sora futott át a fején: "Ki evett a tányérkámból? Ki ült a székecskémen? Ki állt a zuhanyzóba? Ki vette fel a pizsamámat? Ki alszik a kanapémon?!"

Fotó: St. Johns Megyei Seriffhivatal

A házban ugyanis akkor még tényleg ott volt a betörő, mi több, békésen aludt a kanapén, ami mellett ott hevert néhány borosüveg is. A döbbent lakástulajdonos és a 19 éves Chancy Layton eleinte csak nézett egymásra, majd Cheryl Petocz azt mondta a kábán ébredő lánynak, hogy hívja a rendőrséget. Erre a betörő felkapta a keze ügyébe eső legelső dolgokat, és kirohant a hátsó ajtón. A nagy sietségben viszont ott hagyta a táskáját, benne az útlevelével, így a rendőrségnek nem volt nehéz dolga, hogy kiderítse a személyazonosságát.

Nem jutott messzire a lány, a rendőrség egy sarokkal odébb már el is kapta, addigra Chancy megbánta a tettét és azt is mondta, hogy szeretné visszaadni a pizsamát a jogos tulajdonosának. Aztán a kihallgatásakor elmondta, hogy korábban egy férfibarátja, akit csak Jeremy néven ismer, már behatolt ugyanabba a házba és azt mondta, üresen áll, majd nyitva hagyta az erkélyajtót, hogy Layton be tudjon menni. A floridai St. Augustine Beach rendőrsége az állítólagos Jeremyt még keresi, Laytont pedig a St. Johns megyei börtönbe csukták, ahonnan 8000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték - számolt be a NY Daily News című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.