A nyereghez kötözte a zsákmányt

Sört akart lopni, de ahhoz egy lovat is kellett

Előbb egy lovat lopott a nő, hogy legyen mivel elügetnie a közeli boltba, ahol sört akart szerezni. A zsákmányt a nyereghez kötözte, de addigra megérkeztek a rendőrök is.

2014.07.10 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips (Képünk illusztráció!)

Előbb egy lovat lopott el a 45 éves Christine Saunders, aztán felpattant a hátára és elvágtatott a boltba, ahol pár doboz sört, meg néhány egyéb dolgot lovasított meg - jelentették az amerikai Alabamából. Jimmy Harris megyei seriff szerint az üzletből hívták fel a rendőröket, akik megtalálták a részeg nőt, kezében a polcról elvett árukkal, három doboz sör pedig már a ló nyergéhez volt kötözve egy szatyorban.

A nőt letartóztatták, nyilvános részegség és tiltott alkoholbirtoklás vádjával kell bíróság elé állnia, a lovat pedig visszaszállították a jogos tulajdonosának, aki úgy döntött, nem emel vádat - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.