Kávé nélkül ne induljon pénzt lopni!

Elaludt a fegyveres rablás kellős közepén

Ha lenne egy, a tolvajoknak szóló kézikönyv, biztos bele lenne írva mostantól az is, hogy mielőtt akcióba lendülne az elszánt delikvens, alaposan aludja ki magát és ne felejtsen el kávét inni.

2014.06.12 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

Ha esetleg legközelebb az az ötlete támadna, hogy fegyverrel indul pénzt rabolni, fogadjon meg egy jótanácsot: előtte aludja ki magát alaposan. A 17 éves Meyagi Bakert sajnos nem tudtuk időben figyelmeztetni, így a New Orleans-i kamasz szó szerint belealudt a rablásba, a megszeppent "áldozatnak" pedig nem volt más dolga, mint kihívni a rendőröket, akik bilinccsel ébresztették az álomszuszékot.

A tinédzser a vád szerint egy 60 éves férfit kényszerített arra, hogy vegye ki egy ATM-ből azt a pénzt, amivel a férfi állítólag tartozott, aztán a fegyvert lóbálva úgy döntött, a többi pénzre is igényt tart, ami a férfi számláján van. Ekkor tört rá az álmosság, és mielőtt még megkaphatta volna a követelt összeget, elszunyókált.

Hogy mire számíthat, arról egyelőre nem beszélt a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.