Centikkel kerülte el a virágboltos a gázolást

Felvették a kamerák: elaludt a sofőr, virágboltba csapódott az autó

Épp csak felpillantani volt ideje és összehúzni magát kicsire a virágboltosnak, amikor meghallotta a nagy sebességgel érkező autó hangját, a következő pillanatban már be is csapódott a kocsi az üzletbe.

2013.12.09 09:14ma.hu
Fotó: YouTube

Állítása szerint elaludt a volán mögött, ezért csapódott be fékezés nélkül egy körforgalom közelében álló virágboltba egy férfi. A balesetet egy utcai kamera és a virágüzlet belső biztonsági kamerája is rögzítette, ezeken jól látható, hogy a sofőr előbb "kiegyenesíti" a körforgalmat, aztán felhajt a járdára és egyenesen a virágbolt belsejébe száguld. Az ott álló eladónak épp csak annyi ideje volt, hogy felkapja a fejét, amikor meghallotta a vészjósló zajt, de ha nem épp a pult mögött állt volna, nem sok esélye lett volna a túlélésre.

A hollywoodi akciójelenetnek is beillő felvétel eredetileg az egyik legnagyobb videómegosztón jelent meg, de az nem derül ki, hogy hol és mikor történt pontosan a baleset. A virágboltosnak szerencsére az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, a sofőr állapotáról nem szólnak a beszámolók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.