Ez nem volt az étlapon

Sokk az étteremben: elütötte a vacsorázó családot a becsapódó autó - VIDEÓ!

Bár a vacsorázók mindössze thai finomságokat szerettek volna fogyasztani, megrázó élményt is kaptak ételük mellé - az étterembe hajtó autó becsapódását belső kamera rögzítette.

2013.06.23 16:19ma.hu

Az étteremben tartózkodók közül többen megsérültek, főként annak a családnak a tagjai, akik az utcafrontnál lévő asztalnál költötték vacsorájukat. Bármilyen hihetetlen is, senki sem sérült meg életveszélyesen.

A videón jól látni, hogyan tolja maga előtt a becsapódó jármű a vacsorázókat asztalostul és székestül. Az 57 éves sofőrrel megfújatták az alkoholszondát, ami a megengedett érték háromszorosát mutatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.