Sziklának csapódott Daniel Craig dublőre

Halálra zúzta magát a londoni olimpia James Bondja

Egy sziklának csapódott és halálra zúzta magát az a kaszkadőr, aki a londoni olimpia megnyitóján a helikopterből II. Erzsébet királynővel együtt kiugró James Bondot alakította.

2013.08.15 09:52MTI

Halálos balesetet szenvedett az a kaszkadőr, aki James Bondnak öltözve ejtőernyővel landolt a tavalyi londoni olimpiai megnyitón. A 41 esztendős Mark Sutton szerdán a svájci Alpokban vesztette életét, Marigny közelében, ahol egy háromnapos wingdiving rendezvényen vett rész.

Az egykori katona brit sajtójelentések szerint a levegőben sikláshoz használt speciális ruhában ugrott ki egy helikopterből, és egy sziklakiszögellésnek csapódva halálra zúzta magát. A tapasztalt kaszkadőr tavaly a James Bondot alakító Daniel Craig dublőreként érkezett ejtőernyővel az olimpiai megnyitóra a II. Erzsébet királynőt "helyettesítő" kollégája kíséretében.

A szárnyas repülőruhát viselők jó ideig siklanak a levegőben, és csak ezt követően nyitják ki az ejtőernyőjüket a landoláshoz. Elképzelhető, hogy a tragédiáról videofelvétel is készült, mert a svájci-francia határ közelében zajló rendezvényen a világ húsz legjobb szárnyasruhása vett részt, és az eseményeket filmezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.