Rémült volt, de egészséges a nyuszi

Postaládában találtak rá az ellopott nyúlra

Egy postaláda aljában talált rá egy postás a nem sokkal korábban ellopott nyúlra, aki ugyan rettenetesen félt, de fizikailag sértetlenül vészelte át a bizarr kalandot.

2014.07.22 08:29ma.hu
Fotó: Twitter/RyanTbooth

Az állatbarátok körében hatalmas felzúdulást váltott ki, amikor kiderült, hogy egy korábban ellopott nyuszit az elrablója egy postai gyűjtőládába zárt, az állatot a postás fedezte fel, amikor kinyitotta a hengert és ki akarta szedni belőle a leveleket. A dél-yorkshire-i Maltbyban megtalált füles riadt volt, de sértetlen, először egy közeli állatmenhelyre vitték, ahonnan többen örökbe szerették volna fogadni, de az állat visszakerült a Hutchban élő gazdáihozi. A nyúl a kertben ugrándozott, amikor a tolvaj elvitte.

Az órákra bezárt nyúl fotóját a Twitteren is közzétették, a kommentek nem túl hízelgő hangnemben szólnak a tolvajról, aki ilyen állatkínzásra vetemedett. Az eset különösen nagy visszhangot váltott ki, miután a hónap elején egy másik ellopott nyúlról készült videó kikerült az internetre: a Seahamből ellopott állatot a gengszterek halálra kínozták, majd kidobták az ablakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.