A romok alól kerültek elő az ellopott holmik

Tornádó miatt bukott le a lopós szomszéd

A tornádó lett a veszte egy lopós szomszédnak Amerikában, miután a segítőkész károsult gyanútlanul átrohant, hogy segítsen a romok eltakarításában, de onnan az ő cuccai kerültek elő.

2014.07.30 11:29ma.hu
Jerrod L. Christian (Fotó: Rendőrség)

Néha kellemetlen meglepetések érik az embert, miközben jószándékúan segíteni szeretne egy rászorulón, mint ahogy a tennessee-i Kingsportban élő gyanútlan férfival is történt. A meg nem nevezett úriember a múlt vasárnapi tornádó után rohant át a szomszédjához, a 26 éves Jerrod L. Christianhoz, hogy segítsen neki, mert házát a vihar teljesen lerombolta.

A romok alatt azonban olyasmit talált, amire nem számított: szomszédja kamrájában volt például a jó ideje elveszettnek hitt kompresszor, de néhány kisebb szerszám is előkerült, köztük egy locsolóslag és egy hegesztő is - számolt be a Kingsport Times című helyi lap. A becslések szerint az ellopott eszközök összértéke eléri a 2000 dollárt (460 ezer forint). A vihar áldozatából így hamar bűnöző lett, akit a rendőrség letartóztatott, most az óvadékra vár, hogy szabadlábon várhassa a későbbi tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.