Legalább 10-szer erőszakolt állatokat

Kecskékkel szexelt: jobban szerette őket, mint a nőket

Azt mondta, sokkal nagyobb elégedettséget okoznak neki a kecskék, mint a nők, ezért szexelt az állatokkal a fiatal férfi, de a rendőröket ez a magyarázat nem hatotta meg, inkább letartóztatták.

2015.01.07 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Peter Haken (Képünk illusztráció!)

Gyanúba keveredett a 20 éves férfi, egy állattartó gazda fedezte fel, hogy a kecskéin már nem először látta annak jelét, hogy valaki közösült velük, de az csak a letartóztatás után derült ki, hogy Malam Kamisu több mint tíz alkalommal szexelt az állatokkal. A perverziót ő maga is bevallotta, és azzal magyarázta, hogy azért szeret inkább az állatokkal fajtalankodni, mint nőkkel szeretkezni, mert az állatok sokkal jobban kielégítik a vágyait - számolt be a Daily Mirror.

A nigériai Dutse területén élő férfiról az is kiderült, hogy valójában a környékén élő nők közül még soha eggyel sem feküdt le. A helyi bíró két hét vizsgálati fogságot rendelt el ellene, a rendőrség pedig közölte, hogy miközben Kamisu vallomást tett, azt is megjegyezte, hogy megbánta a tettét - nemcsak azért, mert tudja, hogy társadalmilag nem elfogadott dolgot művelt, hanem azért is, mert ellenkezik az iszlám törvényeivel. Némi zavart okoz ugyanakkor az, hogy a bíró, Auwalu Sani Balago szerint a vádlott igazából nem vallotta be, hogy ő erőszakolta meg a kecskéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.