Elmekegte a vallomását az állat

Kecskét erőszakolt, beidézték tanúnak az állatot

Állatokkal történt fajtalankodás miatt 10 évre ítéltek egy férfit, aki ellen nemcsak az egyik szemtanú tett vallomást, de magát a sértettet is beidézte a bíróság és aaposan kikérdezték.

2013.12.04 08:43ma.hu
Fotó: KTN Kenya

10 év börtönre ítélte a Kenyai Bíróság Kitsao Gonát, miután ő beismerte, hogy fajtalankodott egy kecskével. A férfit egy járókelő érte tetten november 25-én, amikor az utcán sétálva észrevette, hogy Gona egy bokorban erőszakolja a jobb sorsra érdemes állatot, a ruhái pedig egy közeli fára akasztva lógtak. A kecske tulajdonosa és néhány más falubeli azonnal a rendőrségre hurcolta a perverz férfit.

Gona a bíróságon nem tagadta tettét, de enyhítésért könyörgött, mondván, felesége fogyatékos és neki kell ellátnia az asszonyt. A testületet azonban nem hatották meg az érvek, csak azt nem tudni, ebben mekkora befolyása volt a tanúként beidézett kecskének. Az elítélt férfit a sértett szeme láttára vezették el bilincsbe verve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.