Az emberi házasságai nem sikerültek

Feleségül veszi a kecskéjét, de gyereket nem terveznek

Négyszer nősült meg, de mind a négyszer befuccsolt a házassága, így most vénségére úgy döntött egy brazil férfi, hogy élete hátralévő részét már nem egy asszonnyal, hanem kedvenc kecskéjével osztja meg.

2013.09.06 08:33ma.hu

Nagy nap lesz október 13-a a 74 éves Aparecido Castaldo életében: ötödjére is megnősül, ráadásul ezúttal az első négy alkalomhoz képest az ara rokonságának biztosan nem lesznek extra igényei, már ami az esküvői menüt illeti, beérik majd pár fej káposztával és répával. Azt is előre tudni lehet, hogy a mulatozást és főképp a táncot már nem fogják megvárni, ami nem is nagy baj, mert úgyis csak ugrándoznának, mint egy bakkecske... - persze mi mást tehetnének, ha egyszer tényleg kecskék?

Igen, a szerelmetes vénember a kedvenc kecskéjét, Carmelitát vezeti oltár elé, elmondása szerint azért, mert eddigi két évükben remekül megvoltak együtt. A brazil Jundiai városban élő vőlegény a helyi Ördög-templomban vonul Isten színe elé, és mint mondja, a kecske nemcsak önmagában ideális társ, de számos előnye is van az emberasszonyokhoz képest. "Nem beszél és nem akar pénzt" - foglalta össze a lényeget a nyolcgyermekes apa, négy fia és négy lánya négy különböző házasságból született.

Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

A ceremóniára a tervek szerint éjfélkor kerül sor, a világraszóló bulit pedig másnap, az ottani Mindenszentek napján tartják. A férfi azt mondja, házasságuk tisztán érzelmi alapokon nyugszik, a nászéjszakát is külön töltik és szerelmüket nem fogja elrontani a gyarló testiség, csupán egy megértő társra vágyik, aki csöndben van, nem akar mindenféle vásárlások ürügyén újra meg újra pénzhez jutni, és a legjobb, hogy még teherbe sem akar esni.

Carmelitának már az esküvői ruháját is kiválasztották, de nem abban fog férjhez menni, mert megette, ezért a vőlegény egy újat választott neki, de azt nem adja oda idő előtt - számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.