Három kecskét tartóztattak le

Meeegkeserülték a garázdálkodást a kecskék

Három kecskét kellett rácsok mögé dugniuk a rendőröknek, miután a falubeliek jóformán már kilépni sem mertek a házukból az állatok randalírozása miatt. Most a tulajdonost várják.

2013.06.05 10:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztattak és rács mögé dugtak az indiai rendőrök három kecskét, csak így sikerült megállítani azt az ámokfutást, amit művelt a három állat. A garázda kecskéket a helyiek jelentették fel, szinte megbénítva Chennai rendőrörsének telefonközpontját, annyi bejelentés érkezett rövid időn belül.

Az állatok az autók tetején ugráltak, feldúlták a kerteket és zaklatták a járókelőket is, amit végül a kiérkező járőrök sem nézhettek tétlenül. "Nem volt más választásunk, mint begyűjteni őket" - idézte a szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Reméljük, előkerül a tulajdonos, hogy összeszedje őket" - tették hozzá a rendőrök, akik egyelőre nem tudják, honnan szabadult el a három állat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.