Harcias kedvében volt a brazil Mekk Mester

Videó - Makacs kecske az internet legújabb "sztárja"

Egészen meglepő módon lett sztár egy dühös kecske, akit Brazíliában, Sao Paulo egyik külvárosi részén kaptak lencsevégre: a felhasználók imádják, ahogyan a járókelőket zaklatja.

2013.05.29 17:16ma.hu

Még csk öt napja került fel a videómegosztóra a kecske ámokfutása, de már több mint 2,8 millió felhasználó nézte meg és közülük több mint ötezren böktek rá a "tetszik" gombra. Az állatot valamiért kihozta a sodrából az utcán álldogáló kisebb tömeg, és úgy döntött, rendet tesz a környéken. Válogatás nélkül bárkit megkergetett, aki csak a közelébe ért, néha meg ő ment olyan közel, hogy az már ok legyen a kergetőzésre, közben az emberek nem győztek elmenekülni, ki a ház oltalmába, ki átugorva a kerítésen, egyvalaki pedig olyan bátor volt, hogy szembeszállt az állattal - csakhogy ez még jobban felbőszítette az állatot.

Hogy kié volt a kecske és hogyan szabadult el, az nem erül ki, de szerencsére némi hajsza után sikerült elkapni őt a nyakörvénél fogva és kikötötték egy oszlophoz, így a tombolásnak vége lett, igaz, ezt láthatóan rosszul viselte a megregulázott állat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.