Családtag lesz Guszti bácsi vacsorájából

Kecskével újít a TV2 sikersorozata: Sári lehet az új sztár?

Kecskelakomára készül a Jóban Rosszban Guszti bácsija, ám a békésen legelésző négylábún megesik Bodolaiék szíve és megmentik a jószágot. Sári hosszabb ideig a szereplőgárda tagja lesz.

2011.11.28 16:29ma.hu / RedLemon

Alaposan felkavarja a héten érkező új "szereplő" Csillagkút életét, pedig a forgatások során "nem szólt, csak bégetett" - ám a galibát épp ez okozza. A Jóban Rosszban új sztárja ugyanis nem más, mint egy kecske, és eredetileg azért kerül a Bodolai család házába, mert Guszti bácsi hatalmas lakomát tervez és a főfogásnak épp Sárit szeretné feltálalni. Csakhogy Szabi közbeszól és védelmébe veszi a káposztazabáló négylábút.

Fotó: RedLemon


Addig nem is lenne gond, míg Sári csak a káposztákat rágcsálná meg, viszont ő mindent előszeretettel kóstolgat, ami növényi eredetű. A családi belviszály azonnal kitör a família legfiatalabbja és az elhúzódó vendégségben lévő erdélyi rokon között, de a végkifejletet egyelőre nehéz megjósolni.

Az azonban biztos, hogy a valódi színészek hamar megkedvelték Sárit. „Nagyon kedves és aranyos volt a kis kecske. Én nagyon kutyás vagyok, és amikor a forgatáson megfogtam, vagy felvettem, kicsit úgy is bántam vele, mint egy kutyával. Nagyon élveztem a felvételt, hiszen ritkán adódik ilyen lehetőség, hogy egy állattal kell együtt dolgozni” – árulta el a Bodolai Szabit megformáló, civilben is nagy állatvédő Timon Barna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.