Szereplőcsere a Jóban Rosszban-ban!

A nagy átváltozás: péntek este cserélik le Szorcsik H. Vikit

Különleges pillanatnak lehetnek szemtanúi péntek este a Csillagvilág klinika történeteinek rajongói: ezen az estén lép színre utoljára Szorcsik H. Viki, mielőtt átvenné helyét - egyazon részen belül - az új Bencsik Bea, Bicskey Zsófia.

Együtt a régi és az új Bencsik Bea képgaléria

2011.10.14 18:29RedLemon

Ma este találkozhatnak először a nézők a Jóban Rosszban új Bencsik Beájával. Szorcsik H. Viki várandóssága miatt hagyta abba a forgatást, szerepét Bicskey Zsófia vette át.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

Viki jó érzéssel tért vissza Csillagkútra, boldogan mutatta volt kollégáinak születendő kisfia, Andriska ultrahang felvételét. „Furcsa, de jó érzés visszatérni a stúdióba. Nagyon örülök, hogy találkozhatom a volt kollégáimmal, Kondákor Zsófival például nagyon jót beszélgettünk az anyaságról, hiszen neki is van egy ötéves kisfia. A többieknek is megmutattam Andriska négydimenziós ultrahang felvételét. A képen látszik már a kis arca is, alig várom, hogy megszülessen” – áradozott Viki.

Jó most itt lenni, örömmel gondolok vissza az itt töltött öt évre, de az anyaság az, ami igazán boldoggá tesz. Nagyon jól érzem magam, már 8 kilót híztam, a pici pedig harminc centi és fél kiló” – tette hozzá a színésznő, aki egyáltalán nem bánja, hogy mostantól más fogja megformálni Bea karakterét.

Biztosan nézni fogom Zsófiát a televízióban. Nem zavar, hogy átveszi a helyemet, hiszen nekem most mással kell foglalkoznom, új, izgalmas feladatok várnak rám!” - mondta a fiatal kismama.

Bicskey Zsófia már augusztus óta forgat a stábbal és ma este debütál a TV2 képernyőjén. „A Vikivel való beszélgetés nagyon sokat segített a karakter megformálásában. A forgatás miatt sajnos az első szereplésemről lemaradok. A szüleim és a barátaim viszont nagyon várják már a „premierem”, ők biztosan a tévé előtt ülnek majd. Jobban izgulnak, mint én!” - nevetett Zsófia.

A színésznő azt is elárulta, hogy karakterére rendkívül izgalmas hónapok várnak, hiszen Csillagkúton mindig történik valami…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.