Hogyan folytatódik sorsa a Jóban Rosszban-ban?

A nagy leleplezés: Gyűlnek a titkok Szorcsik H. Viki körül

Amióta csak kiderült, hogy a 19 éves Szorcsik H. Viktória kisbabát vár, egyre többen teszik fel a kérdést, vajon hogyan folytatódik ezután a sorozatbeli élete. A ma.hu utánajárt a titoknak.

2011.08.17 13:29ma.hu

Az mindenkit alaposan meglepett, amikor Szorcsik H. Viktória a nagy nyilvánosság elé állva bevallotta: kisbabát vár, szerelmével, Andrással pedig már az esküvő dátumát is kitűzték. A Jóban Rosszban színésznője mindössze 19 éves, így érthető, ha sokan megkérdőjelezték döntésüket és mindjárt a gyermekvállalással járó felelősségről kezdtek papolni, ám Viki kijelentette, soha nem volt még ennyire tökéletes senkivel a kapcsolat, és maximálisan biztos mind a saját, mind András érzéseiben.

Fotó: TV2 / Aktív


Annak sem érzi hátrányát, hogy a karrierje kezdetén máris egy várhatóan nagyobb szünetet kell majd beiktatnia, ugyanakkor a találgatások máris megindultak, vajon a sorozatbeli karakterét hogyan befolyásolja az egyre látványosabban gömbölyödő pocakja.

Ott ugyanis a Viki által alakított Bencsik Bea nemcsak újdonsült feleség, de minden vágya egy kisbaba - amiről azonban Roland hallani sem akar. A ma.hu megpróbálta kideríteni a sorozat készítőinek szándékát, ám az augusztus 22-i évadnyitóig a csatorna mély hallgatásba burkolózott és meglehetősen titokzatosan fogalmazott a jövőt illetően.

Az biztos, hogy a már megkezdődött forgatásokban a kismamának is aktív szerep jut, amellett, hogy természetesen a stáb fokozott figyelemmel kíséri nyomon az áldott állapotban lévő színésznő jeleneteit, és a kisbaba és saját egészsége érdekében nem terhelik őt túl.

"Hogy Viki várandóssága miként befolyásolja a sorozat eseményeit, hogy hogyan oldjuk meg az általa megformált Bencsik Bea sorsának alakulását, arról még nem árulhatok el semmit. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány Csillagkúton, nálunk mindig történik valami." - tette hozzá lapunk kérdésére Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.