Alig 42 kiló Szorcsik H. Viki!

"Egyedül enni sem tudok" - Minden falatért megküzd a Jóban Rosszban sztárja!

Romlott a Jóban Rosszban sorozatsztárjának állapota - A súlyos étkezési zavarokkal küzdő Viki tovább fogyott, már alig 42 kiló.

2009.11.26 12:25Kiskegyed

Nem is olyan régen a 17 éves lány hirtelen 52 kilóról 44 kilóra fogyott, ám még az orvosok sem tudják, mitől.

Szorcsik H. Viktória
állapota azóta sem javult, sőt! Viki lábát rendbehozták, az étvágytalanság nagyobb falat lesz orvosainak.

„Kijut nekem a bajból az utóbbi időben. Nem elég, hogy egy falatot nem tudok enni, és olyan csontsovány lettem, hogy már tükörbe sem tudok nézni, most ehhez jött még egy műtét is. Régóta fájt a lábfejem, iszonyatos fájdalmaim voltak, de az orvosok nem vettek komolyan. Azt hitték, azért szeretnék műtétet, mert bütyköm van, és ez esztétikailag zavar. Ám végül kiderült: a lábfejemben összeér két csont, ezért mégis megműtöttek."

Kiderült: súlyosabb a helyzet, mint gondolták. A begyulladt lábfejcsontról el kellett távolítani a ránőtt hártyát, majd csavarokkal rögzítették a csontot.

A neheze még csak ezután jött. Vikinek egy hetet kellett kórházban töltenie, ahol további két kilót fogyott.

„Tele vagyok reménnyel!”

„A kórházi koszt borzalmas volt, abból nem ettem. Délutánonként anyukám hozott enni, de abból is épphogy csak csipegettem. Ennek ellenére úgy érzem, lelkileg egyre jobban vagyok, tele vagyok reménnyel. Most csak magamra koncentrálok, egy komoly belgyógyászt keresek, akiben megbízhatok."


Szorcsik H. Viki a Kiskegyedben elárulta: "Rendszeresen mérem magam, és elborzadok az eredménytől, ezért odafigyelek: ha éhes vagyok, ha nem, naponta háromszor eszem - még, ha csak pár falatot is. Viszont egyedül továbbra sem tudok enni, ezért a barátaim vagy a családom mindig átjönnek, és együtt étkezünk. Szó szerint meg kell küzdenem minden falatért, de meg akarok gyógyulni. Csak ez jár a fejemben.”

Elborzadt a TV2 beteg sztárja - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.