Csontsovány Szorcsik H. Viktória...

Borzasztó: Tükörbe sem bír már nézni a Jóban-Rosszban tinisztárja

Sürgős segítségre lenne szüksége a népszerű sorozat színésznőjének - Szorcsik H. Viktória szörnyen sovány, már csak 44 kilót nyom - tükörbe nem tud nézni, de enni és inni sem...

2009.10.06 09:30

Vészesen fogy a tinisztár - A 17 éves Szorcsik H. Viktória hat kilót adott le az elmúlt két hónapban. Jelenleg 169 cm magas és 44 kiló.

A színésznőt nagyon zavarja, hogy már a bordáit is látja a tükörben. Mint mondja: sosem diétázott, magától fogy, s bár először úgy hitte, vissza tudja szedni a kilókat, nem megy neki - írja a Kiskegyed.

Viki szörnyen érzi magát, úgy véli, nőiességét is elveszítette. Nem éhes és nem is szomjas, ha egy kicsit eszik, fáj a gyomra, hiszen össze van szűkülve.

A színésznő le van gyengülve: amikor nemrég a második emeletet megmászta, felérve a fürdőszobában összeesett - mesélte a Kiskegyednek.

A tinisztár elkeseredett és életunt, gyakran hisztérikus - háziorvosa szerint azonban az ő korában ez előfordul. Még pszichiáterhez is elküldték, aki be akarta neki beszélni, hogy anorexiás - mondta el a Kiskegyednek Viki.

A Jóban Rosszban sztárja bármit megtenne, hogy valaki segítsen rajta. Ötvenkét kiló szeretne lenni, vissza akarja kapni régi alakját - adta hírül a Kiskegyed.

Nem akar tovább szégyenkezni a TV2 sztárja - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.