Bánhidi Vivien egzotikus helyen vetkőzne!

Videó- A Jóban Rosszban szexis sztárja újra bugyi nélkül?

A Jóban Rosszban sztárja elhatározta: újra megszabadul ruháitól. Hogy hol, azt még nem tudni, de az már biztos, hogy legszívesebben külföldön egy tengerparton mutatná meg bájait, már amennyire a koncepciója engedi.

Vivien korábbi pikáns és erotikus képei! képgaléria

2009.06.08 11:25ma.hu

Bánhidi Vivien azt is kikötötte, hogy csak fél akt fotó készülhet róla, és a Playboynak sem vetkőzne, - ugyanis mint mondja - az már nagyon kivetkőzős.

- „A férfimagazinok közül az FHM-ben szerepeltem eddig, de például egy Playboy-ba nem is szeretnék bekerülni, mert az nekem már nagyon kivetkőzős. Az FHM-nek egy nagyon szép anyagot csináltunk, egy fotósorozatot, ami szerintem ízléses és stílusos lett.” - meséli a Tabu Tv riporterének Bánhidi Vivien, a Jóban Rosszban színésznője.

Egyszer már levetkőzött a szépség!

- „Ha jön olyan felkérés, ahol a koncepció nekem is megfelel és nekik is, akkor én nagyon szívesen elvállalok ilyesmit újra, bár eléggé behatárolom ezt a dolgot: még fél aktot sem szeretnék.” - mondta el a Tabu Tv-nek Bánhidi Vivien, aki máris kész koncepcióval állt elő a következő fotósorozatot illetően.

A Jóban Rosszban Nikije egy szép egzotikus helyszínen dobná le ruháit legszívesebben, így persze a nyaralást is egyből megejtené. Legszívesebben tengerparton, óceánnál, Amerikában vagy Miamiban szabadulna meg a textiladagtól ami a testét borítja.

Bár pénzről nem volt szó, gyanítjuk, hogy az sem lenne mellékes a színésznőnek, aki a 2005-ös Miss Internet Hungary különdíjasa is volt egyébként.

A szexis színésznő, Vivien a fenekéről is bátran nyilatkozott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.