A színész sokszor éhezik, ezért kórosan sovány!

Szomorú és kilátástalan! Paudits Béla egyre többet gondol a halálra!

Paudits Béla végre képernyőre került, mint arról korábban írtunk a színész elvállalta a TV2 Hal a tortán című műsorában való szereplést, ahol egy héten keresztül vendégeskedik.

Paudits Béla a Hal a tortán című műsorban! képgaléria

2009.03.11 08:00ma.hu

A színész, aki egykor a Madách Színház legnagyobb előadásiban tündökölt arról nyilatkozott, hogy milyen érzés a képernyőn lenni és arról, hogy hogyan érzi magát mostanában. 

- „ Örültem a csatorna felkérésének és megtisztelő volt azokkal az emberekkel egy héten keresztül lenni. Sajnos az én lakásom elég kicsi ahhoz, hogy vendégeket fogadjak, ezért a volt feleségem csobankai éttermében láttam vendégül celebtársaimat. . Magamra nem szoktam főzni, ez látszik is rajtam, mivel kórósan sovány vagyok. Gyakran előfordul, hogy a havi hatvanezer forintos nyugdíjamból még ételre sem telik a számlák kifizetése után.” - mondta a művész a Sztárbutiknak.

Tatár Csillával a műsorban!

- " Ezen a főzőműsoron kívül még lesz egy tévé felvételem és aztán végleg befejeztem a szereplést. Nem akarok szerepelni, annak ellenére, hogy a pénz jól jönne. A mostani felkérés által kapott összegnek is megvan a helye. Elmaradott számlákat fizetek ki, a szemüvegemet kell megcsináltatni és még sorolhatnám. "– mondta a színész, aki azt is bevallotta, hogy gyakran gondol a halálra. 

- " Most sincs nagy kedvem élni. Gyakran gondolok a halálra és ez azóta van így, amióta elküldtek a színházból.” – nyilatkozta Paudits Béla, aki ezen a héten látható a Hal a tortánban.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.