A sztárt a TV2 vette meg kilóra!

Eladta magát Paudits Béla!

Paudits Bélát megvette a TV2, bár a színész nemrég még a Napi Ász hasábjain fejtegette, hogy nem kíván részt venni a csatorna főzőműsorában, hiszen őt nem lehet megvenni kilóra, most mégis rábólintott a felkérésre!

2009.03.06 13:30ma.hu

Amikor a Hal a tortán csapata felkereste a neves színészt, ám Paudits Béla határozottan visszautasította a felkérést. A színész az önbecsülésére hivatkozott, és bár nem áll jól anyagilag mégis lemondott a gázsiról! Akkor! 

Ám most úgy döntött mégis nevét adja a TV2 műsorához, önbecsülés ide vagy oda. A TV2 állítólag most tudott olyan feltételeket teremteni, amelyek már az utóbbi időkben leginkább kilátástalan anyagi helyzetével és dalestjeivel köztudatba került művésznek is megfeleltek. 

A műsor szerkesztői a színművésznek még azt is megengedték, hogy a heti csapat összeállításával kapcsolatban észrevételeket tegyen - írja a Napi Ász.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.