Szorcsik H. Viki nem bánja, hogy szingli

Nem bírta! Párja leskelődött a Jóban Rosszban sztárja után

Nem a tetemes korkülönbség miatt szakított a Jóban Rosszban Beája a párjával - Szorcsik H. Viki egy év után lett szingli, de ez most egyáltalán nem bántja.

2010.03.17 12:30Kiskegyed - Fotó: tv2.hu

A Jóban Rosszban Beája, Szorcsik H. Viktória szakított párjával, aki tizenegy évvel idősebb volt nála - közel egy esztendeig voltak együtt.

Viki azonban csöppet sem bánja, hogy végre belevetheti magát a szingli életbe.

„Hosszú kapcsolat volt, hiszen előtte nálam már egy fél év is soknak számított. Mégis örülök, hogy pontot tettünk a végére. Az ex-párom féltékenysége kiborított." -
vallotta be a fiatal színésznő.

"Nézegette a telefonomban az sms-eket, leskelődött, hogy melyik haverom hozott haza. Jelenleg a munkámon kívül semmi sem érdekel, csak a bulizás. Szeretném kihasználni a párkapcsolatmentes időszakot egy kis lazításra. Úgyhogy egyelőre nem is vágyom új pasira, nagyon jól érzem így magam!"
- mondta el Viki a Kiskegyed magazinban.

Átváltoztatták a Jóban Rosszban csinibabáját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.