Nem volt kedve betlehemezni

Segítség, megszökött a karácsonyi kecske!

A karácsonyi jászolban kellett volna "szerepelnie" egy kecskének, ám úgy döntött, hogy ehhez neki annyira mégsincs kedve, így aztán egy alkalmas pillanatban meglépett. Azóta sem leltek a nyomára.

2011.12.27 14:29ma.hu / MTI

Nem vonzotta a hírnév, meg a világot jelentő deszkák azt az egyesült államokbeli kecskét, amelyiknek jelentős mellékszerepet kínáltak a Minnesota államban található Fergus Falls település karácsonyi darabjában. A kecskének "jászolgálatot" kellett volna teljesítenie, de egy alkalmas pillanatban mégis inkább a deszkák nélküli világot választotta.

A "fellépés" visszamondásáról ráadásul nem is értesítette a szervezőket, így azoknak igencsak főhetett a fejük, hogy nemcsak a szökevény sztárt kell becserkészniük, hanem még egy beugró kecskeszínészt is szerezniük kellett.

A rendőrség és a gazda három napja próbál a nyomára bukkanni a szökött jószágnak, ám nincs könnyű dolguk: arrafelé egyelőre nem esett a hó, a száraz földön meg nem maradt meg a patanyom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.