Csonkításba torkollt a két szülő vitája

Betlehemi "ajándék": leharapták az ujját

Leharapta egy férfi egy másiknak az ujját, miközben az iskolai betlehemezésre várva összevitatkoztak valamin. Hogy mi volt a nézeteltérés oka, nem tudni, de szerencsére a gyerekek nem láttak semmit a vérengzésből.

2011.12.08 13:29ma.hu

Épp az iskolai Betlehemes játék kezdésére vártak a szülők, amikor két apuka összeszólalkozott az angliai South Shields városában a Harton Általános Iskolában. A szemtanúk szerint a vita odáig fajult, hogy végül az egyik férfi leharapta a másik ujját, majd "kiköpte a vért, mint egy állat" - adta hírül a Telegraph című brit bulvárlap.

A 32 éves áldozatot kórházba vitték, a 39 éves elkövetőt pedig előzetes letartóztatásba helyezték. Az iskola szóvivője szerint a balesetet a gyerekek nem látták, mivel ők épp az előadásra készültek.

A harc 13:50 körül tört ki, az egyik apuka elmondása szerint az egyik teremben várták a műsor kezdetét, amikor váratlanul különös zajt hallott a terem hátulja felől. "Körülnéztem, mi történik, és láttam, hogy egy fehér kalapos ember összeverekedett egy másik apával, aztán vér fröccsent. Nem láttam, mi történt pontosan, csak hallottam, hogy az ujját harapták le az egyiknek" - mesélte egy férfi.

"Képtelen vagyok elhinni, ami történt - egy iskolában sem a hely, sem az idő nem alkalmas az efféle viták rendezésére. A gyerekek lehet, hogy nem voltak ott, de biztosan hallották, mi történt és meg vagyok győződve róla, hogy befolyásolta őket" - mondta felháborodottan egy anyuka. "Ha valakivel problémája van valakinek, akkor azt felnőtt módjára kell elintézni, nem egy iskolában verekedésbe bonyolódni. Megértem, ha a gyerekek a játszótéren összeverekednek, de nem a szülők!" - tette hozzá.

Az iskola szóvivője megerősítette, hogy mindenben a rendőrség segítségére vannak az eset kivizsgálásában, valamint kijelentették, hogy az eseménynek nem volt egyetlen gyermek sem tanúja és nem is voltak veszélyben. A harapós apukát a rendőrség az előzetes letartóztatásból szabadlábra helyezte, de vizsgálják az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.