Ajkából és arcából is darabokat harapott ki

Vámpírtámadás áldozata lett a tolószékes férfi

Rémisztő élménye volt egy 69 éves idős férfinek, akit saját állítása szerint vámpír támadott meg. Az biztos, hogy a fiatal nő valóban "falatozni" kezdett belőle és nyakig véresen fogták el a rendőrök!

2011.09.13 11:29ma.hu

Meglehetősen hihetetlennek tűnő rémtörténettel állított be egy 69 éves, kerekesszékes férfi az egyik floridai rendőrörsre: azt állította, hogy megtámadta őt egy nő: előbb közölte, hogy ő egy vámpír, majd apró darabokat csippentett ki az arcából és az ajka egy részéből.

Milton Ellis elmondása szerint a támadás akkor történt, amikor ő a motoros székében épp a házának a tornácán pihent. A St. Petersburg-i rendőrség nem sokkal később egy étteremben talált rá a 22 éves Josephine Rebecca Smith-re, aki félmeztelenül ült, de testét mindenütt vér borította.

A nyomozóknak egyelőre fogalmuk sincs, miért történt mindez, a nő nem indokolta tettét. Mindenesetre az idős férfi megtámadásáért 50 ezer dollárra büntették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.