Terhesen gruppenszexelt a színésznő

Szigorúan felnőttvideó! Alyssa Milano 3 vámpírral szexel!

Bár már megerősítette a terhessége hírét, alakján egyelőre nem látszik a babavárás, így Alyssa Milano kihasználta az utolsó pillanatokat és négyesben szeretkezett - a vámpírokkal!

Alyssa Milano három vámpír ölelésében... képgaléria

2011.02.25 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

Alyssa Milano most alaposan meglepett bennünket! Na nem a terhességével, az mondhatni, időszerű volt már, így 38 évesen és egy évvel az esküvő után, sokkal inkább azzal a videóval, ami most került napvilágra, A vámpír ölelése című film egyik jeleneteként.

Alyssa szinte még csitri volt, amikor a Bűbájos boszorkákban felbukkant a szertelen Phoebe Halliwell szerepében, aztán a szemünk láttára vált egyre szexisebb és vonzóbb ifjú nővé.

A tinikori "husis" formákat felváltották a gyönyörűen kidolgozott izmok és az egyre formásabbá váló idomok, amit a színésznő igyekezett mindig kiemelni.

Most pedig már egyáltalán nem takargatja magát: egy ágyon fekszik kéjesen elnyúlva, miközben előbb egy férfi bukkan fel mellette, kisvártatva megjelenik egy nő is, aztán mikor kellően feltüzelték Alyssát, megjelenik "A" fővámpír.

Hogy hogyan folytatódik a jelenet, az egyelőre titok, de hogy hatásos beharangozó, ahhoz kétség nem férhet.

Megtekintése szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánlott!

Még több érdekesség Alyssa Milanóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.