38 évesen lesz anya a népszerű színésznő

Fotók - Babát vár Alyssa Milano!

Közel a negyedik ikszhez gyermekáldás vár a gyönyörű színésznőre - Alyssa Milano és férje első babájukat várják.

Alyssa Milano és Dave Bugliari ellesett pillanatai! képgaléria

2011.02.23 12:25ma.hu - Fotó: Wenn - hollywoodgossipcelebs

A Bűbájos boszorkák csinos Phoebe-je végre anyai örömök elé néz! Alyssa Milano és nála hat évvel fiatalabb párja, Dave Bugliari szülők lesznek - tudatta a People magazin, melynek a sztárpár szóvivője megerősítette a terhesség hírét.

Képek itt! - Alyssa és Dave esküvője a címlapon

Alyssa és Dave négy éve van együtt - esküvőjüket tavalyelőtt nyáron tartották New Jersey-ben, a sztár szüleinek birtokán.

A szépséges színésznő félig olasz, félig amerikai származású, de New York-ban született, Brooklyn-ban nőtt fel.

Ismerős lehet a Ki a főnök? című sorozat Samanthájaként is, melyben 11 évesen szerepelt. Alyssa ugyanis 8 esztendősen már színpadon állt, egy nemzetközi, Annie című darabbal is turnézott.

Ezt követően reklámokban kapott lehetőségeket, majd jött a nagy bemutatkozás a Ki a főnök? szerepében. Öccse szintén színészettel foglalkozik.

Bébibumm: számos sztár vár babát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.