"Izgalmas és egyben rettenetes"

Végre valami új: arat a vad, drámai vámpírszex!

A különböző divatos vámpíros történetek hirtelen váltak kultúránk részéve. Általuk növekedett meg az intenzív, vad és drámai szex jelentősége, amely színt vihet az éjszakáinkba.

2010.11.07 10:20medipress.hu

A Vámpírnaplók, az Alkonyat és a hasonló könyvek és filmek a szexuális szokásokra is hatással vannak.

„Minden jóval intenzívebb, drámaibb és szenvedélyesebb lett, mint azt korábban el mertük képzelni” - mondja a vámpíros történeteitől ismert író, L. A. Banks. „Végre a kis kék tabletta nélkül is egész éjjel szeretkezhetünk.”

Ismerős? Sokan imádják az Alkonyat főhőseit

Bank könyvei, például a tizenkét kötetből álló sorozat, A vámpírvadászok legendája, is ettől a fajta erotikától vannak túlfűtve.

"A nyak harapása kötelező. Ettől válik a szex egzotikussá és tabudöngetővé. Izgalmas és rettenetes egyszerre!" - teszi hozzá Bank.

"Mindent körbeleng a 'Mi történne, ha...' kérdése, amely kíváncsiság a vámpírok vágyainak alapja. Aki érzi ezt a vágyat a fájdalomra, osztozik a sorsukban."

Amelia McDonnel-Parry,
egy vámpírrajongó, aki rajong az efféle szexért, azt mondja:

"Ez a fajta dominancia valóban erőszakos valamennyire, de mindketten erre vágynak. Ez nem valami lassú szeretkezés. Ez a szex őrült, gyors, kegyetlen formája. Néha, ha a résztvevők szeretik egymást, lehet gyengédebb is, de az ilyesmi ritkán fordul elő."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.