Bugyit villantott Ashley Greene

Pikáns képek - Felcsúszott a vámpír leányzó szoknyája!

Nemcsak az Alkonyat-sorozat főhősnőjéért vannak oda a srácok - a történetben vámpírlányt alakító Ashley Greene éppoly vonzó, sőt...

Ritka pillanat: Ashley Greene bugyit villantott! képgaléria

2010.09.14 11:29ma.hu

Az Alkonyat, majd az eddig levetített két folytatás tette világsztárrá a történet Alice Cullen-jét alakító Ashley Greene-t.

A valóságban dögös, szőkésbarna, hosszú hajú lány a filmvásznon rövid, sötét frizurát és erős, sejtelmes sminket visel.

További szexi képek a sztárról! - Ashley a VMA gálán

Talán kevesen is ismerték meg kezdetben az utcán, de a vörös szőnyegen is Ashley-t!

Márpedig a "vámpírlány" igazi bombázó, aki, bár nem olyan rég jár a hírességek által látogatott, nagyszabású partikra, azért a paparazziknak már őt is sikerült kínos helyzetben megörökíteniük...

Greene kisasszony a minap nehézkesen kászálódott ki az autó hátsó üléséről, és bizony miniszoknyája nem tett jó szolgálatot, mert a színésznő bugyija teljes valójában a nagyérdemű elé tárult.

Ashley minijeivel természetesen semmi bajunk nem lehet, sőt: a csinos sztár viselte a pár nappal ezelőtti MTV Music Video Awards egyik legízlésesebb rövid ruhakreációját.

Nem Joe Jonas-szal jár Ashley! De akkor kivel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.