Bemázolták Ashley Greene pucér testét!

Pikáns: Csak testfesték takarja az Alkonyat szexi sztárját!

Nemcsak a főhőst alakító Kristen Stewart dobogtatja meg a pasik szívét a nagysikerű vámpírtörténetben - Ashley Greene egyszer már kivillantotta bájait, most pedig le is vetkőzött.

Bemázolták Ashley Greene meztelen testét! képgaléria

2010.01.08 10:30ma.hu

Szexi fotósorozattal lepte meg a nyáron rajongóit a csinos "vámpírlány".

Az Alkonyatban és az Újholdban Alice Cullen-t alakító Ashley Greene igencsak szemrevaló színésznő, aki ki is használja a hirtelen jött népszerűséget

Ashley az Újhold Alice Cullen-jeként

A dögös barna sztár a Maxim magazinban mutatta meg diszkréten bájait, leejtett vállú ruhában, kigombolt pulcsiban, melltartó nélkül pózolt.

Most pedig rendhagyó képekre vállalkozott: a tengerparton fotózták a SoBe és a neves Sports Illustrated magazin kedvéért - de nem volt rajta semmi!

Csupán szemet gyönyörködtető testfestékkel borították be Ashley-t, így a fotósorozat igen izgalmasra sikeredett.

Bár intim részeit így a minták takarják, elrejteni nem lehet tökéletes formáit, a pikkelyekre emlékeztető festéstől pedig még pikánsabbnak hatnak a felvételek.

Az Alkonyat sztárja a legszebb nő a világon?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.