Ashley Green felfedte a pucér valóságot

Bemázolták mellét és punciját az Alkonyat sztárjának!

Néhány fotó már napvilágot látott korábban a népszerű történet Alice Cullen-jének megformálójáról, melyek egy reklámfilmhez készültek Ashley Greene-ről. Most itt vannak a premierplánok!

Pikáns fotózás: Ashley Greene intim részeit bemázolták! képgaléria

2010.01.11 10:25ma.hu

Az Alkonyat és a jelenleg a mozikban futó Újhold csinos vámpírlánya, Ashley Greene korábban a Maxim magazinnak pózolt félig kivillantva bájait - ott azonban férfiszemmel egy kissé sok ruha is maradt rajta...

Most azonban sokat megmutatott magából - gyakorlatilag mindent, de igencsak rafináltan!

A barna szépség a tengerparton állt modellt a SoBe és a Sports Illustrated nevű magazin számára - egy italt népszerűsít.

Néhány felvétel már korábban felkerült a világhálóra a szexi sztár fotóiból:

Ashley teljesen meztelenre vetkőzött, ám egy ügyes testfestő ciklámen és sárga "pikkelyekkel" fedte be a színésznő formáit.

Mögéjük lehet azonban kukucskálni, s bizony tagadhatatlan, hogy Miss Greene-nek nincs mit takargatnia...talán a következő alkalommal festék nélkül is megcsodálhatjuk!

Ashley Greene elmondja, milyen a vámpírszex!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.