Egyre többet mutat meg Ashley Greene

Merész képek: Bimbót villantott az Alkonyat sztárja!

Meztelenkedős kedvében van mostanában a népszerű vámpírfilm Alice Cullen-je: Ashley Greene a valóságban hosszú hajzuhataggal hódít, újabban pedig egyre hullanak róla a ruhák is.

Ashley Greene megmutatta mellbimbóját! képgaléria

2010.01.15 17:30ma.hu

Egyre fogy a textil az Alkonyat és az Újhold sztárjáról - Pár héttel ezelőtt Ashley Greene szexis, de a ruhát magán tartó fotói jelentek meg az egyik magazinban.

Ashley egyre bevállalósabb...

Legutóbb azonban már nem volt rajta semmi.

A SoBe és a Sports Illustrated című magazin számára ugyanis teljesen meztelenre vetkőzött a szemrevaló "vámpírlány", és sellőként pózolt.

Testét rózsaszín és sárga festék takarta csupán, pikkelyeket formázva idomaira.

Most még merészebbre váltott Ashley - A színésznő diszkréten, de már a melltartója alá is bepillantást nyújtott.

Ezúttal olyan fotósorozaton pózol, amelyen dögös bőrszerkót visel, ám átlátszó cicifixet, és az sem zavarja, hogy mellbimbóját közelről megleshetik a mohó férfi szemek...

Az Alkonyat sztárja a legszebb nő a világon?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.