Véresen menekült - a szomszédok meglátták

Alamizsnáért hagyta egy fiú, hogy vérét szívják a "vámpírok"

Letartóztattak egy fiatal amerikai párt, miután a szomszédok látták, hogy egy férfi véresen menekül a lakásukból - Aaron és Amanda a vérét szívták, már nem először.

2010.10.13 11:29ma.hu

A huszonöt éves Robert Maley nem először látogatott el a páros lakására. Az amerikai Phoenix-ben élő fiatalember korábban utcára került, és miután összeismerkedett Aaaron Homerrel és Amanda Williamson-nal, ételért és szállásért cserébe belement, hogy a "játékszere" legyen a megdöbbentő szokásnak hódoló párnak.

Aaaron Homer és Amanda Williamson

A 24 éves Aaaron és a 21 esztendős Amanda ugyanis "vámpírok" voltak, vérét szívták Robert Maley-nek.

A durva szenvedélynek az vetett véget, hogy a szomszédok rendőröket hívtak a páros lakásához, amikor nemrég véresen látták menekülni onnan a hajléktalan fiatalt. Robertre pár házzal arrébb találtak rá, vágott sebből vérzett az egyik karján.

A megyei rendőrség szóvivője közölte, kiderült, hogy az utolsó alkalommal Robert nem ment bele egyszerűen a vére szívásába, ellenkezett, ezért Aaaron és Amanda előkaptak egy kést, hogy jobb belátásra bírják...

Homer a rendőröknek azt hazudta a lakásban talált vérrel kapcsolatban, hogy a barátnőjét támadták meg.

Robert nyilván nem volt tisztában azzal, hogy a bizarr "szertartás" alatt el is vérezhet. AIDS-fertőzést is kaphatott volna a "vámpírok" áldozataként.

Amanda Williamsont és Aaaron Homert letartóztatták súlyos testi sértésért és a rendőrség megtévesztése miatt.

Az éhes vámpír: az e-mail

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.