A nő most elégelte meg a "csapolásokat"

Három éve szívja egy vámpír a felesége vérét

Három éve rendszeresen megcsapolja feleségét egy indiai férfi, még a nő terhessége sem tántorította el a vérszívástól, de a nő annyira legyengült, hogy végül feljelentést tett.

2011.07.19 14:29ma.hu / manna.ro

Szó szerint a felesége vérét szívja egy férfi, igaz, legalább nem harapással jut az éltető folyadékhoz, hanem egy fecskendővel csapolja rendszeresen az asszony vérét. Legalábbis ezt állítja az indiai Deepa Ahirwar, aki 2007-ben ment feleségül Mahesh Ahirwarhoz.

Alig néhány hónapja voltak házasok, amikor a férfi közölte, hogy vért akar venni a nőtől, a szertartásokat pedig onnan kezdve rendszeresen ismételgette: a fecskendővel leszívott vért egy pohárral fogta fel, majd felhajtotta az egészet. A most 22 éves asszonyt halálosan meg is fenyegette, hogy egy szóval se merészeljen senkinek beszélni erről.

A nő félelmében még akkor is némán tűrte a vámpír-szertartásokat, amikor terhes volt, de hét hónappal a szülés után megelégelte, hogy egyre gyengébbnek érzi magát. A férj viszont úgy érezte, felesége vérétől erősebbé és férfiasabbá válik.

Amikor a fiatalasszony tiltakozni próbált az újabb csapolás ellen, hatalmas pofonok érkeztek válaszként, Deepa többször a szüleinél keresett menedéket, ám ők sem tudtak róla, hogy mi zajlik a házaspár zárt ajtói mögött.

Mostanra értek el a megaláztatások arra a pontra, hogy a nő félretette a halálos fenyegetéstől való félelmét és a hatóságokhoz fordult, akik viszont egyelőre kételkednek az állítások valóságtartalmában. Deepa a testén lévő nyomokkal próbálja igazolni szavait, a nyomozás elrendelésében pedig végül döntő szerepe volt a falubeliek vallomásának is, akik megerősítették, hogy tényleg valami furcsa történik abban a házban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.