Karmolták és harapták az állatok a férfit

Megrázó videó - Megtámadták a majmok a részeg betolakodót

Fájdalmasan ért véget egy részeg állatkerti látogató számára a kirándulás, miután úgy döntött, nem látja elég jól a majmokat, ezért közelebbről is szemügyre veszi őket. A távoli rokonok nem örültek a hívatlan vendégnek.

2011.11.22 08:29ma.hu

Kórházba kellett vinni azt az állatkerti látogatót, aki részegen bemászott a főemlősöket a turistáktól elválasztó vizesárokba, úgy próbálta meg megközelíteni a vadállatok területét - amazok viszont nem fogadták túl szívélyesen a hívatlan betolakodót. Az incidenst az egyik látogató videóra vette, így részletesen látható, hogy valóban magának kereste a bajt az áldozat.

A brazíliai Sao Paulo-i állatkertbe a férfi többek elmondása szerint már eleve ittasan érkezett, aztán egyszercsak ledobta az ingét, átmászott a korláton és belegázolt a vízbe. A pókmajmok láthatóan nem szeretik a vizet, ezért normál körülmények között elegendő védelmet jelent a látogatók számára a támadások ellen. Arra azonban láthatóan az állatkert tervezői nem készültek fel, hogy néha a majmokat kell megvédeni az emberektől.

Fotó: Telegraph


Joao Leite Dos Santos viszont részegségében nemcsak azt nem fogta fel, hogy nem kellene az állatokat ennyire megközelítenie, de még akkor sem tért jobb belátásra, amikor a majmok karommal támadtak rá, sőt, még közelebb ment hozzájuk, egészen addig, hogy az egyik durván beleharapott a csuklójába és a könyökébe.

Ám még ezek után is hosszú másodpercek teltek el, mire a népes nézőközönség biztatására elindult a biztonságos túlpart felé. Valószínűleg csak akkor jött rá, hogy a majmok nincsenek épp játékos kedvükben. A szerelőként dolgozó férfit végül a parton álló látogatók húzták ki, addigra már fájdalmasan jajgatott, miközben ömlött a vér a kezéből.

Józanodása után tettét azzal magyarázta, hogy egyrészt melege volt, emiatt ugrott a vízbe, másrészt meg úgy találta, hogy jó móka lenne játszani egy kicsit a majmokkal. Arról viszont nem tudni, hogy a szabályok megsértéséért az állatkert kiszab-e rá valamilyen büntetést vagy beéri azzal, amit már a majmoktól elszenvedett.

Figyelem, felkavaró videó!!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.