Azt hitte, nincs megtöltve a pisztoly

Poénból lőtte főbe magát a részeg

Némi alkohol hatására az ember viccesebbnek lát bizonyos dolgokat, mint amennyire azok valójában szórakoztatók. Így volt ezzel az a részeg is, aki poénosnak tartotta elsütni a fejéhez szorított pisztolyt.

2011.05.19 18:29ma.hu

Józan ésszel nehéz megérteni, mi lehet a vicces abban, ha az ember a saját fejéhez egy pisztolyt tart, majd meg is húzza a ravaszát, de badarság lenne józan észre apellálni akkor, amikor bizony erőteljesen fogyott az alkohol.

A Fejér megyei Kisapostagon egy férfi a barátjával együtt már igen jó hangulatban volt, amikor előkerült a gáz-riasztópisztoly - persze csak a poén kedvéért. De nem volt elég poénos, ezért a fokozás céljából a férfi hirtelen a fejéhez emelte és elsütötte a fegyvert.

Mégsem halt bele a lövésbe, sőt: mindössze egy 8 napon belül gyógyuló sérülést sikerült összeszednie.

Az őt ellátó kórház orvosa mindenesetre értesítette a rendőrséget, de arról nincs hír, hogy indul-e eljárás a férfi ellen szabálytalan fegyverhasználat miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.