Koponyasérüléssel szállították kórházba a fiút

Életveszélyben van a gyerek, akit kővel fejbe dobtak

A rendőrség tájékoztatása szerint életveszélyes koponyasérüléssel szállítottak kórházba egy 13 éves fiút, akit barátja véletlenül fejbe dobott egy kővel Nagykállóban.

2011.03.22 11:21MTI

A rendőrségi vizsgálat jelenlegi adatai szerint négy gyerek focizott vasárnap a parkban, majd ketten először kővel, később egy ott talált vasdarabbal két oldalról dobálni kezdték a pálya egyik kapuját - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A százados hozzátette: a vallomások alapján a 11 éves fiú véletlenül találta fejen a barátját. Az ügyben a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást. A sérültet állapota miatt egyelőre nem lehetett kihallgatni, társait tanúként hallgatták meg a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.