Egy napot késtek az utasok

Csapatszellem: Mindkét pilóta tökrészeg volt

Egy teljes napig voltak kénytelenek az utasok a Costa Rica-i repülőtér tranzitjában vesztegelni, de az okát nem árulták el nekik. Utóbb derült ki: mindkét pilóta részeg volt.

2011.03.16 16:29MTI

Egy igazán jó csapatban mindenki mindent együtt csinál. Valami ilyesmi járhatott annak a pilótának és a másodpilótának is a fejében, akik repülés előtt alig hét órával még javában mulatoztak - megfelelő mennyiségű alkohol társaságában.

A megfelelő viszont eléggé rugalmas fogalom, a bulizáshoz valóban megfelelő volt, ahhoz viszont sok, hogy menetrend szerint felszállhassanak egy utasokkal teli géppel.

A Costa Rica-i repülőtéren a száz utas persze mit sem sejtett a késlekedés okáról, csak azt látták, hogy a percekből órák lesznek, majd egy teljes nappal később szállt fel a gépük, amivel Mexikóba mentek.

A jókedvű pilótákat a személyzet többi tagja fülelte le, ezt követően alkoholtesztre küldték őket feletteseik, a másodpilótánál egyértelműen pozitív lett az eredmény, a főpilóta viszont elutasította a tesztet.

A helyi légifelügyelet vezetője elrendelte az eset kivizsgálását, ennek végeztéig a két pilóta nem vezethet egyáltalán repülőt, még kijózanodásuk után sem - a továbbiakról meg még korai beszélni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.