Kicsit részeg, de jó étvággyal eszi a békákat

Lenyelte a békát - de élve! + Videó, csak erős gyomrúaknak!

Az alábbi videót kizárólag erős gyomrú olvasóinknak javasoljuk megnézni: felkavaróak a képsorok. A férfi nem jelképesen, átvitt értelemben nyeli le a békát.

2011.09.26 11:29ma.hu / manna.ro

Különös "csemegét" talált magának egy román férfi: élve eszi a békákat, ráadásul nem is a legapróbb méretűeket. Az undorkeltő szokásáról még videófelvétel is készült, és ebből kiderül, hogy nem egyszeri esetről van szó, sőt, még csak nem is a vélhetően nagyobb mennyiségben elfogyasztott alkohol vitte rá a férfit, hogy lenyelje a békát.

A közelében álló néhány kisfiú lenyűgözve figyeli a jelenetet, remélhetőleg nem kapnak rá ők is a különleges falatokra.

A legkülönösebb azonban mégsem az, hogy undornak semmi nyomát nem látni az arcán, hanem az, hogy az élő kétéltűek rendszeres fogyasztása sem árt az egészségének.


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.